Sales

Wij leveren funderingsequipment voor diepe grondverbeteringstechnieken en funderingstechnieken. U kunt bij ons terecht voor een boorstelling, een heistelling, een telescopische rupshijskraan, funderingsmachine, heihamer, trilblok, side grip trilblok, aanbouwblok, vibroflot, powerpack, groutpomp en speciale machines voor trillingsvrije funderingstechnieken zoals het drukken van damwanden, het vervaardigen van diepwanden en jetgrouting. Daarnaast verkoopt Foundiz speciale drilling tools en hijstools.

Rental

Wij verhuren specialistische machines voor grond- en funderingstechnieken. Via onze verhuurwebshop kunt u eenvoudig en snel uw gewenste funderingsmachine reserveren en bestellen. De website geeft weer welke machines voor verhuur beschikbaar zijn en voor de standaard machines weet u ook gelijk tegen welke prijs. Zoekt u een speciale funderingsmachine? Neem dan contact met ons via het contactformulier of bel ons.

Consultancy

U profiteert van meer dan 20 jaar Foundiz ervaring in de vakgebieden geotechniek, funderingstechniek en machinebouw. We hebben veel ervaring in zowel het ontwerp als in de uitvoering van de meest uitéénlopende funderingstechnieken. Daardoor zijn we in staat een betrouwbaar advies te geven als het gaat om de aanschaf van de juiste funderingsmachines en bijbehorend equipment. Daarnaast zijn we goed op de hoogte van de meest recente innovaties in de funderingstechniek en kunnen we hierop perfect inspelen met het beste equipment.

WAAROM FOUNDIZ?

Foundiz maakt het verschil in vergelijking met andere aanbieders van funderingsequipment. Wij kennen de industrie op het gebied van grond- en funderingstechnieken en de gehele bouwwereld. Foundiz levert nieuwe- en gebruikte funderingsmachines, verhuurt speciaal funderingsequipment en geeft ook advies. Wij hebben goede kennis van de funderingstechnieken die u realiseert en kennen het belang van een veilige bouwplaats en een efficiënte uitvoering. Naast onze missie om u te voorzien van het beste equipment vinden wij het ook belangrijk dat dit equipment op de best mogelijke manier wordt ingezet. Dit doen wij bijvoorbeeld door het uitvoeren van heibaarheidsanalyses. Dit helpt u aan een betere efficiëntie, kwaliteit, veiligheid en uiteindelijk een beter projectresultaat met hogere marges!